Влад Яма не знайшов інших методів підтримати співвітчизників і похизувався підкачаним торсом (ФОТО)

Відомий український хореограф Влад Яма вразив підписників свіжими кадрами зі свого архіву, якими він не ділився раніше. Всі деталі в нашій статті.

Цікавий феномен, але відомий український хореограф Влад Яма, який зазвичай дуже комунікабельний, з кінця лютого був небагатослівним. Чоловік підтримував Україну рідкими постами, а контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого присвячував своєму минулому життю та щасливим моментам, які довелося колись пережити.

Влад Яма не знайшов інших методів підтримати співвітчизників і похизувався підкачаним торсом (ФОТО)

Спочатку складалося враження ніби він знаходиться разом зі своєю сім’єю, дружиною Ліліаною та сином Леоном, у передмісті Києва, в будинку, який вони придбали декілька років тому. Однак насправді їхнє місцеположення невідома.

Хореограф не робить ніяких нових фотографій, не ділиться новинами зі свого особистого життя і не видає жодних деталей стосовно планів. Однак шанувальниці Влада Ями нещодавно мали можливість потішитися: знаменитість продемонстрував свою фізичну форму. Хореограф опублікував на особистій сторінці архівний кадр, на якому він постав без сорочки з підкачаними м’язами.

Влад Яма похизувався підкачаним торсом перед шанувальницями. Скріншот особистої сторінки хореографа

У дописі він вказав, що фотографія була зроблена 3 роки тому.

Нагадуємо, що всередині зими Влад Яма вивіз свою сім’ю до Сполучених Штатів Америки, а потім вирішив продовжити їх перебування там ще на декілька тижнів. Шанувальники активно підозрювали хореографа у втечі, однак тільки-но він повернувся додому, як розпочалися справжні проблеми. Опинитися за кордоном у правильний час не вийшло.

Схожі статті