Як виглядає чоловік, через якого Наталія і Ольга Сумські розсварилися на довгі роки: одну закохав, на іншій оженився

Не так давно мережею блукали плітки про те, що Ольга та Наталія Сумські знаходяться у сварці вже багато років. Давайте згадаємо, що стало причиною.

Про конфлікт між сестрами Сумськими, Наталією та Ольгою, плітки ходять вже не один рік. Тривалий час фанати акторської династії не могли зрозуміти, що ж не поділили дві прекрасні жінки, які виховувалися в інтелігентній сім’ї, і які до певного часу були дуже близькими.

Як виглядає чоловік, через якого Наталія та Ольга Сумські розсварилися на довгі роки

Якось Ольга Сумська вирішила прояснити ситуацію і дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому поділилася здогадками. Виявляється, акторка і сама не розуміла, що відбувається, але мала підозри.

Справа в тому, що вона знімалася в одному фільмі з Анатолієм Хостікоєвим, який є чоловіком її сестри. І ба більше, акторка дозволила собі зізнання у тому, що вона була закохана у свого партнера. Також Ольга поділилася думкою щодо того, що і Анатолій не був до неї байдужим. Мовляв, Наталія приревнувала.

Ольга Сумська зізналася, що закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва
Як виглядає чоловік, через якого Наталія та Ольга Сумські розсварилися на довгі роки

Знаменитість вирішила, що саме ця проблема встала між нею та її рідною сестрою.

Багато років вони дійсно дуже дивно взаємодіяли. Але нещодавно обидві дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснили: мовляв, ніколи не були ворогами, просто дуже різні. Ольга поділилася претензіями стосовно того, що Наталія скаржиться на неї матері, а Наталія заявила, що її сестра занадто комунікабельна, і їй це не підходить.

Так чи інакше, але в скрутні хвилини родички опинилися об’єднаними, і це найголовніше. На превеликий жаль, нещодавно їм довелося поховати свою матір. І зробити це було неймовірно складно через політичну ситуацію в Україні.

Схожі статті