52-річна Ірина Білик, не стримуючи емоцій, повідомила, як втратила свій дім: “Мені немає куди повернутися”

Відома українська співачка Ірина Білик не поскупилася на емоції і розповіла, що сталося з її домом, і чому вона не може повернутися в нього.

Відома українська співачка Ірина Білик, як і більшість її колег була змушена покинути Київ заради власної безпеки. Як відомо, у артистки у власності є елітна нерухомість.

Зокрема роками раніше вона неодноразово хизувалася прекрасним ремонтом, крутими придбаннями, новітньою технікою, тощо. В неї навіть було два робити пилососи, які отримали чоловічі імена. Одного з них вона нас ласкаво називала Юрій.

У цьому домі вона виховувала свого сина від колишнього чоловіка Аслана Ахмадова Табріза.

Ірина Білик, не стримуючи емоцій, повідомила, як втратила свій розкішний дім

Артистка ніколи не приховувала своїх емоцій, будь вони позитивними або негативними. Так і в цей раз співачка не стала нічого звсекречуватм і щиро розповіла своїм шанувальникам, що її будинок став прихистком для дуже поганих людей. Нещодавно Ірина Білик дізналася, що в її сімейному гніздечку увесь цей час проживали загарбники, тому вона заявила, що повернутися додому просто не може.

“Сьогодні мені важко співати… моє серце плаче і співчуває всім, хто постраждав у ці жахливі дні, важкий біль у душі не дає спокою. Моя сім’я теж зазнала невимовного болю від того, що в моєму будинку майже місяць жили ****. Сьогодні мені нікуди повернутися …” – повідомила зірка.

Нагадуємо, що минулого року Ірина Бідик повідомила про те, що розлучається з чоловіком. Офіційною причиною розриву став той факт, що чоловік не приїжджав до сім’ї більше року, виправдовуючись пандемією. Потім співачка зробила висновок, що вони з сином стали просто не потрібні їхньому чоловіку. Також вона поділилася сподіваннями, що зможе вийти заміж ще раз.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.