Даніель Салем не злякався і публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, чим довів її до сліз: співачка нарешті щаслива

Відомий український телеведучий Даніель Салем публічно зробив пропозицію Даші Астаф'євій, а вона не змогла відмовитися. Що сталося між зірками, дізнайтеся в нашій статті.

На тлі останніх подій в Україні українська телеведуча Альона Вінницька залишилася без своєї посади. Її партнер по студії “Зіркового шляху” Даніель Салем довго не шукав собі партнерку і зупинив свій вибір на найвродливішій жінці України.

Так, телеведучий публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, яка з радістю її прийняла. Відтепер модель кожної кожного тижня буде з’являтися на екранах українців. Вона буде розповідати про життя зірок, як раніше це робила Альона.

Даніель Салем не злякався і публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, чим довів її до сліз

Необхідно відзначити, що Деніель відважився зробити цю пропозицію у прямому ефірі, коли проходила онлайн трансляція їхньої розмови в соціальній мережі Instagram. Даша була настільки приємно вражена почутим, що не змогла стримати сліз і розплакалася.

 

Нагадуємо, що останні два місяці для моделі було дуже важким. Вона присвятила себе волонтерству. Даша кожного дня чистила картоплю, яка готувалася для українських бійців. Красуня не просто полонила серця своїх співвітчизників, а довела, що вона — людина з великої літери і гідна компліментів не тільки стосовно її зовнішності та харизми. Також необхідно нагадати, що декілька місяців тому Даша розірвала стосунки, які тривали понад 5 років. Зірка збиралася виходити заміж, але в її обранця були серйозні проблеми з законом. У чоловіка забрали документи. Після того, як йому вдалося вибратися з ями проблем, якимось чином союз пари зруйнувався.

Схожі статті