Чоловіка Юлії Висоцької Кончаловського помітили у компанії юної та світловолосої красуні: знову виглядає щасливим

Чоловіка Юлії Висоцької Андрія Кончаловського помітили у компанії молодою білявки, яка справила неймовірне враження на його фанаток. Що пов'язує цих двох?

Коли Юлія Висоцька прийняла рішення вийти заміж за немолодого Андрія Кончаловського, її фанати були в шоці. Неймовірна різниця у віці стала приводом для великої кількості пліток, які досі кружляють навколо пари.

Юлія Висоцька, яка роками не могла вивести свою доньку з коми, вразила новиною
Чоловіка Юлії Висоцької Кончаловського помітили у компанії юної та світловолосої красуні

Але трагедія, яка сталася в сім’ї близько 10 років тому наче стерла усе що було “до”. Нагадуємо, що родина потрапила в аварію, в результаті якої донька Юлії та Андрія впала в кому і перебувала там багато років. Як склалася доля дівчинки невідомо.

Чоловіка Юлії Висоцької Кончаловського помітили у компанії юної та світловолосої красуні

З тих пір і зіркове подружжя не ділиться деталями особистого життя, а їхній союз став настільки приватним, що будь-які подробиці стають одразу сенсаційними.

Наприклад, нещодавно Андрія Кончаловського помітили у компанії прекрасної та відомої білявки. Нею виявилася співачка, яка приймала участь у заході режисера.

Чоловіка Юлії Висоцької Кончаловського помітили у компанії юної та світловолосої красуні

Як з’ясувалося, артистка виклала кадр із прем’єри нової вистави Кончаловського, на яку завітала на наполегливе запрошення маестро.

Нагадуємо, декілька років тому до мережі просочилася інформація, нібито донька Юлії та Андрія прийшла до тями і навіть приїхала до російської федерації, продовжувати реабілітацію у вітчизняному медичному закладі. Однак підтвердження цим свідченням так і не поступило. Пара продовжує захищати від публічності своїх дітей і ніяким чином не видає жодної інформації щодо їх здоров’я або особистого життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.