Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко поставила на місце Білозір, яка хоче з нею судитися: “Пані Оксана забулася”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко публічно відповіла Оксані Білозір, яка звинуватила колегу в порушенні авторських прав. Днями артистка присоромила Олю Полякову і Тоню за те, що співачки, мовляв, "нахабно переспівують її пісні".

Дружина Арсена Мірзояна вирішила не відмовчуватися і розгорнуто відповіла на звинувачення колеги по сцені у себе в Інстаграмі:

“Друзі, розумію, що не на часі піднімати такі питання, але вчора дізналася, що мені та моїм колегам погрожує судом Народна артистка України Оксана Білозір. Співачка запевняє, що я без дозволу публічно виконує пісню “Коханий”. Хотіла утриматися від коментарів, але для рівноваги думок скажу”.

Дочка Ніни Митрофанівни Матвієнко зауважила, що історія пісні “Коханий” у її виконанні почалася ще в 2011 році під фінал “Голосу країни”:

“Костянтин Меладзе, на той час музичний продюсер шоу, запропонував мені відійти від ліричних балад та заспівати щось веселе. Мені одразу прийшла на думку пісня “Коханий” у виконанні Квітки Цісик. Багато українців шанують її творчість, тому не мала сумніву, що пісня буде гарно сприйнята телеглядачами. За ініціативою мого тренеру на проєкті, Руслани Лижичко, аранжування створили в балканському стилі для ще більш задорного настрою. Про результат та сам номер говорити не буду, кому цікаво, знайдете на YouTube”.

Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитися
Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитися

Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитисяКоли “Голос” закінчився, Антоніна почала асоціюватися саме з цією піснею, тому захотіла і надалі її виконувати:

“Вже під час запису альбому я звернулася до Оксани Білозір із запитом, чи може пісня потрапити в платівку. На запит отримала негативну відповідь, проте отримала дозвіл на використання пісні під час виступів. Додам, якщо ви чули пісню “Коханий” у моєму виконанні на ТБ — виплати за авторські права покриває канал”.

З 2014 року Матвієнко неодноразово виступала для захисників на Донбасі, які щоразу замовляли у Тоні заспівати саме цю пісню.

“Наразі мені прикро та неприємно, що пані Оксана забулася про свій дозвіл виконувати мені згаданий музичний твір. За 11 років із моменту, коли я заспівала вперше пісню “Коханий”, пані Оксана згадала про це саме зараз. Чому під час спільних неодноразових зустрічей за кулісами не разу не сказала про своє незадоволення?”.

Тоня і Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитися

Свою відповідь дружина Мірзояна підсумувала проханням до людей бути добрішими:

“Сподіваюся, що всі розуміють, наскільки зараз важлива підтримка один одного у наші нелегкі часи. Якщо ця пісня в моєму виконанні когось надихнула — цьому треба радіти! Люди, я вас прошу, у наш час не треба бути злими. Тільки добро та любов переможе! Слава Україні!”.

Схожі статті