|
28.04.2022 18:48

Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко поставила на місце Білозір, яка хоче з нею судитися: “Пані Оксана забулася”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко публічно відповіла Оксані Білозір, яка звинуватила колегу в порушенні авторських прав. Днями артистка присоромила Олю Полякову і Тоню за те, що співачки, мовляв, "нахабно переспівують її пісні".

Дружина Арсена Мірзояна вирішила не відмовчуватися і розгорнуто відповіла на звинувачення колеги по сцені у себе в Інстаграмі:

“Друзі, розумію, що не на часі піднімати такі питання, але вчора дізналася, що мені та моїм колегам погрожує судом Народна артистка України Оксана Білозір. Співачка запевняє, що я без дозволу публічно виконує пісню “Коханий”. Хотіла утриматися від коментарів, але для рівноваги думок скажу”.

Дочка Ніни Митрофанівни Матвієнко зауважила, що історія пісні “Коханий” у її виконанні почалася ще в 2011 році під фінал “Голосу країни”:

“Костянтин Меладзе, на той час музичний продюсер шоу, запропонував мені відійти від ліричних балад та заспівати щось веселе. Мені одразу прийшла на думку пісня “Коханий” у виконанні Квітки Цісик. Багато українців шанують її творчість, тому не мала сумніву, що пісня буде гарно сприйнята телеглядачами. За ініціативою мого тренеру на проєкті, Руслани Лижичко, аранжування створили в балканському стилі для ще більш задорного настрою. Про результат та сам номер говорити не буду, кому цікаво, знайдете на YouTube”.

Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитися

Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитисяКоли “Голос” закінчився, Антоніна почала асоціюватися саме з цією піснею, тому захотіла і надалі її виконувати:

“Вже під час запису альбому я звернулася до Оксани Білозір із запитом, чи може пісня потрапити в платівку. На запит отримала негативну відповідь, проте отримала дозвіл на використання пісні під час виступів. Додам, якщо ви чули пісню “Коханий” у моєму виконанні на ТБ — виплати за авторські права покриває канал”.

З 2014 року Матвієнко неодноразово виступала для захисників на Донбасі, які щоразу замовляли у Тоні заспівати саме цю пісню.

“Наразі мені прикро та неприємно, що пані Оксана забулася про свій дозвіл виконувати мені згаданий музичний твір. За 11 років із моменту, коли я заспівала вперше пісню “Коханий”, пані Оксана згадала про це саме зараз. Чому під час спільних неодноразових зустрічей за кулісами не разу не сказала про своє незадоволення?”.

Тоня Матвієнко поставила на місце Оксану Білозір, яка хоче з нею судитися

Свою відповідь дружина Мірзояна підсумувала проханням до людей бути добрішими:

“Сподіваюся, що всі розуміють, наскільки зараз важлива підтримка один одного у наші нелегкі часи. Якщо ця пісня в моєму виконанні когось надихнула — цьому треба радіти! Люди, я вас прошу, у наш час не треба бути злими. Тільки добро та любов переможе! Слава Україні!”.