34-річна Леся Нікітюк ошелешила кадрами: показала закинуті хати, куди селять переселенців – навіть води немає

Леся Нікітюк, яка нині з телеведучої перекваліфікувалася у волонтерку, показала, де розміщують нині українських переселенців. Умови - не надихають.

Яскрава зірка та гумористка Леся Нікітюк нині кардинально змінила професію. Ведуча не змогла лишитися осторонь проблем простих українців і почала займатися волонтерською діяльністю. Вона збирає продукти, долучається до приготування страв для переселенців та намагається розраджувати знедолених.

Нещодавно Леся проїхалася подивитися місця, де можна в теорії оселити переміщених осіб. Натрапила на полишені хати, втім там з’ясувалося, що є ряд проблем: відсутність централізованого водопостачання, наприклад, а ще газифікації. Нікітюк про це розповіла у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Ось такі напівпусті будинки віддають люди для вимушених переселенців. Котла нема, води нема, проте є криниця у дворі і туалет! Але мені здається, якщо люди хазяйновиті, то все можна довести до ладу”

Леся Нікітюк ошелешила кадрами: показала закинуті хати, куди селять переселенців

Втім, багато українців були б раді і такому приміщенню для житла, адже багато будинків пошкоджено по всій країні.

Леся дуже оптимістично дивиться на речі, які можна полагодити у таких хатах. Головне є де жити. Ведуча запропонувала своїм підписникам поділитися інформацією про наявність схожих будиночків, а сьогодні на нові місця вже відправили перші родини з дітками.

Нагадаємо, що держава також не хоче лишати напризволяще тих, чия квартира або приватний дім постраждали. У додатку “Дія” вже можна подавати заявку на відновлення свого гніздечка. Головне зробити фото і заповнити все за інструкцією.

Схожі статті