Ветерани “Танців з зірками” запалять не по-дитячому: Мішель Андраде, Анна Різатдінова, Женя Кот та інші.

Новий ефір підкидає нові сюрпризи.

На носі неділя, а це означає, що наближається 9-й ефір “Танців з зірками”. За повідомленням організаторів шоу він буде присвячений виступам у тріо. У зв’язку з цим до вже існуючих пар приєднаються учасники попередніх сезонів. Про це організатори повідомили на офіційній сторінці проекту у мережі Instagram.

На сторінці вже назвали тих, хто приєднається до пар. Відомо, що участь візьмуть Наталія Могилевська, яка у першому сезоні танцювала з суддею проекту Владом Ямою. Також до учасників приєднається Маша Єфросиніна, Мішель Андраде, Анна Різатдінова, Ольга Сумська, Женя Кот та інші.

Глядачам, за традицією, запропонували відгадати хто з якою парою танцюватиме. Відгадують прихильники танцювального шоу і ведучого балкону. До слова, у цьому випуску їх буде двоє.

Глядачі припускають, що ними стануть репер Потап і його син. Вони зазначають,що вже стає нудно, адже вибір ведучих передбачуваний і майже очевидний. Залишається сподіватися, що організатори проекту прислухаються до глядачів і оберуть когось нового.

А от хто стане четвертим суддею, вже відомо. Але ми потримаємо інтригу, щоб було цікавіше. Хоча для тих, хто слідкує за проектом у мережі це вже теж не секрет.

Зважаючи на нових учасників, ефір має бути цікавим. А ще цікаво хто приєднається до пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіна і як на це відреагує ексведуча “Ревізора”. Ми ж пам’ятаємо про її нетерпимість до критики і як про неї говорять ті, хто працював з учасницею.

Залишається сподіватися, що Ольга Фреймут спуститься з небес на землю і дослухатиметься до критики.

Схожі статті