“Послав куди подалі”: Віталій Козловський відверто розповів, чому відцурався від сестри, яка проживає у москві

Віталій Козловський розповів, що маю старшу сестру по батьковій лінії, яка зараз разом із родиною проживає у москві. Співак 10 днів намагався достукатися до родички.

Віталій Козловський від початку повномасштабного вторгення росії на територію України залишався у Києві та абсолютно не збирався покидати свою домівку. Декілька днів тому він презентував пісню, кліп на який зняв на фоні одного зі столичних будинків, у яких потрапила ворожа зброя.

Як і безліч українців, Віталій Козловський через війну розпрощався з рідними з Росії. Він не спілкується зі зведеною сестрою, яка народилася в його батька до шлюбу з матір’ю.

Я з ними сьогодні не спілкуюся. Перші 10 днів ще намагався з ними говорити, пояснювати, але все марно. Багатьох взагалі прокляв і послав куди подалі,
– емоційно заявив Віталій Козловський.

“Мені кажуть, що так же не можна, ти ж собі так біду накликаєш. А як сьогодні можна, коли прийшли до тебе додому й вбивають усіх? Коли це говорю, мене аж трусить, не можу себе стримувати. І не час себе стримувати. Говорю сьогодні так, як відчуваю і бачу”, – додав артист.

Він переконаний, що його батьку, який помер 15 серпня 2021 року, було б нелегко пережити війну. Він би постійно конфліктував з донькою, мізки якої промиті пропагандою.

“Думаю, татові сьогодні було б надзвичайно складно жити з його чесним ставленням до життя. Несправедливість його просто вбивала б. Думаю, він би це все просто не пережив”, – поділився артист.

Схожі статті