“Це був великий тиск”: Марічка Падалко закохалася в росіянина, але підтримки від рідної матері не отримала

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко у своєму житті зіштовхнулася зі справжньою любовною драмою, коли закохалася в росіянина.

Марічка Падалко вже давно щаслива у шлюбі з Єгором Соболєвим, який насправді є росіянином, бо народився в Краснодарі, але своє дитинство провів у Донецьку, куди переїхав разом з мамою.

При цьому зараз Єгор служить в ТрО на боці України, чим неабияк хвилює кохану дружину і дітей, які не знаходять собі місця та переймаються за життя голови сімейства.

Історія кохання Падалко і Соболєва бере свій початок з 2004 року, коли вони обидва були у шлюбах.

Коли в серці Марічки почали зароджуватися почуття до Єгора, вона до останнього їх відкидала від себе, бо вважала, що все це через надмірну емоційність на фоні Помаранчевої революції, яка стала приводом бачитися частіше.

Марічка Падалко закохалася в росіянина, але підтримки від рідної матері не отримала

На той момент Падалко вже перестала відчувати себе щасливою у першому шлюбі, дітей у якому не з’явилося — лише зовні картинка здавалася красивою:

“Я подумала, що не хочу так прожити своє життя, коли зовні все класно, а всередині — ні”, – зізнавалася телеведуча в інтерв’ю.

А коли вона дізналася, що вони з Єгором народилися в один день, зрозуміла — це доля, хоча й зійшлися вони тільки після того, як завершили стосунки з попередніми партнерами.

Марічка Падалко закохалася в росіянина, але підтримки від рідної матері не отримала

Незважаючи на те, що Марічка пішла на шляху до власного щастя, її вибір довгий час не могла прийняти рідна матір:

“Це був великий тиск на мене. Найбільше в той момент підтримала бабуся”.

Але зараз Соболєв має чудові відносини з тещею — в родині панує ідилія.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.