Психологиня Наталія Холоденко розкрила дивну поведінку Оксани Марченко: “Робить все, щоб його не випустили”

Популярна на телебаченні психологиня Наталія Холоденко поділилася у "ТікТоці" своїми думками про нещодавні звернення Оксани Марченко у мережі.

Наталія Холоденко. Героїня цього матеріалу стала популярною завдяки багатьом проєктам на телебаченні. Зокрема вона допомагала парам знайти щастя у стосунках у “Половинках”. Нині вона активно веде акаунти у соціальних мережах та здобуваєздобуває нових прихильників у “ТікТоці”.

Знаменитість поділилася своїми думками у гумористичному ролику про Оксану Марченко, чоловіка якої взяли під варту.

“Ксюха вивізла мільйони, потім Ксюха думає: “Навіщо ділити на 2, якщо можна ділити на 1. Ділиш на 1 – взагалі зручно виходить. І вона робить зараз все, щоб його не випустили”, – розповідає Наталія.

Наталія також пожартувала з того, що Оксана соромиться показувати обличчя. Заради гумору зірка припустила: Микола Басков порадив Марченко пластичного хірурга.

Чим насправді “прославилася” Оксана Марченко?

12 квітня 2022 року стало відомо, що чоловіка екс-ведучої “Україна має талант” затримали працівники СБУ. Це було непросто, адже колишній політик втік з-під домашнього арешту. Його обраниця ж запустила серію звернень в інтернеті. Вона перш за все “поговорила” з головою нашої держави, потім попросила підтримки у лідера Туреччини. Апогеєм стала прес-конференція Марченко у росії, де вона ділилася своїми емоціями стосовно ситуації та гнівно розповідала про несправедливість дій українських правоохоронних органів.

Сама ж Оксана полишила Україну до початку бойових дій.

Схожі статті