Анджеліна Джолі приїхала до Львова та вразила відвідувачів кав’ярні раптовою появою: “Така красива!”

Відома американська суперзірка Анджеліна Джолі відвідала львівську кав'ярню і вразила своєю появою місцевих.

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі усе своє життя присвятила допомозі нужденним. Як відомо знаменитість багато років тому стала Послом доброї волі ООН і завжди знаходиться там, де необхідна її підтримка.

Анджеліна Джолі приїхала до Львова та вразила відвідувачів кав’ярні раптовою появою

Декілька тижнів тому вона прилетіла у Рим до українських дітей, які були госпіталізовані з пораненнями. Однак, нещодавно вона вразила українців раптовою появою в одній із кав’ярень.

Анджеліна Джолі приїхала до Львова та вразила відвідувачів місцевої кав’ярні раптовою появою

Так, 30 квітня соціальні мережі вибухнули від новини про те, що Анджеліна Джолі відвідувала звичайну львівську кав’ярню, дала декілька автографів і поласувала кавою.

Зірка поводилася дуже спокійно, з терпінням реагувала на те, що українці знімали її на телефони. Одна з відвідувачок не витримала і емоційно висловила своє враження:

“Така красива!”

А от дівчині, яка сиділа поряд з Джолі в навушниках не пощастило. Увесь цей час вона не чула, що відбувається у неї за спиною і ніяк не реагувала на відвідувачів, тож Анджеліну Джолі просто не помітила, хоча знаходилася до неї ближче за всіх.

Судячи з усього, Анджеліна приїхала до біженців, адже зазвичай вона приділяє увагу саме таборам для переселенців. І тим не менш, для українців це маленьке свято.

А от гід Анджеліна Джолі прямо таки світився від щастя. У чоловіка просто горіли очі, а посмішка не сходила з обличчя.

Схожі статті