Від нерозділеного юнацького кохання до служебного роману: як виглядають усі жінки Андрія Данилко?

Відомий український артист Андрій Данилко усіма силами намагався приховувати будь-які деталі особистого життя, але журналістам все ж таки вдалося дізнатися певні подробиці.

уТривалий час Андрію Данилко вдавалося приховувати свої стосунки з жінками настільки вдало, що журналісти почали приписувати йому нетрадиційну орієнтацію. Втім, мало-помалу, але деталі його романів все ж таки випливали назовні.

Як виглядають усі жінки Андрія Данилко

Першим коханням Андрія Данилка стала його однокласниця, яка так і не прийняла його залицяння. Тим не менш, її прізвище стало основоположним для сценічного імені героїні артиста. Вєрка Сердючка – плід кохання маленького Андрія до дівчини з прізвищем Сердюк.

Як виглядають усі жінки Андрія Данилко

Минулого року колишня партнерка Вєрки Сердючки по сцені Радміла Щегольова дала ексклюзивне інтерв’ю у програмі “Не бреши мені” і в ході розмови зізналася, що мала близькість з артистом. Втім їхні стосунки зруйнувалися одразу після того, як вона покинула колектив. Андрій Данилко дуже образився на Радмілау і більше їй не дзвонив.

Головною героїнею статей про Андрія Данилка стала його незмінна партнерка Інна Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки. До мережі вже потрапило безліч кадрів, на яких знаменитості цілуються, обіймаються і дозволяють собі речі, які неприйнятні навіть між близькими друзями.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Як виглядають усі жінки Андрія Данилко

Втім з офіційною версією Інна заміжня, увесь час виховувала двох дітей і навіть думати не думала про роман зі своїм колегою.

Тим часом у Данилка в інтерв’ю присутній епізод, в якому він випадково зізнається у романі з Білоконь. Так, у розмові зі Славою Дьоміним Андрій допускає помилку про яку шкодує вже наступної секунди.

Схожі статті