Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей: “Зі мною щось сталося”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла, про що мріє найбільше, коли все закінчиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка та модель Даша Астаф’єва дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Життя відомих людей” після отриманої пропозиції від телеведучого Даніеля Салема та розповіла про свої потаємні мрії.

Даша Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Даша Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей

Як відомо, декілька місяців тому Даша повідомила про розрив зі своїм нареченим, з яким будувала стосунки понад 5 років. Пара не могла побратися час відсутність у чоловіка необхідних документах, так як він був фігурантом декількох кримінальних проваджень. Причина їхнього розтавання достовірно невідома, але модель прозоро натякнула, що вже знаходиться в інших стосунках.

Кар’єра зірки також налагоджується, адже Даніель Салем запропонував знаменитості стати його партнеркою і вести програму про зірок.

“Після останніх моїх стосунків я собі сказала, що не буду нічого розповідати. Але я скажу так: я зараз дуже щаслива. Я відчуваю себе коханою та справжньою жінкою”

І не дивлячись на те, що останніх два місяці Даша чистила картоплю для бійців, місця для мрій у її душі також вистачає. Нещодавно знаменитість зізналася, що хоче щось зробити для дітей. Ймовірно це пов’язано з новинами про те, що в Україні кількість сиріт збільшилася на шість тисяч.

“Усі мої мрії на майбутнє пов’язані зі своєю сім’єю. Мені хочеться, щоб ми разом поїхали в якесь гарне місце. У мене завжди була трішки наївна мрія – озвучити якийсь мультфільм. Хочеться щось зробити для дітей”, — зізналася вона.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.