Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі: “Краще бути безмозкою”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Тіну Канделакі, яка публічно накинулася на Анджеліну Джолі. Усі деталі в статті.

30 квітня мережа вибухнула від новини про те, що голлівудська зірка Анджеліна Джолі приїхала до Львова. Знаменитість шокувала раптовою появою місцевих, які побачили її у кав’ярні, а потім відео за її участю, в якому вона біжить до бомбосховища, розлетілося світом.

Вочевидь, Тіні Канделакі, яка була шанувальницею Анджеліни стало неприємно, адже вона публічно почала звинувачувати зірку у лицемірстві. Журналістка і світова знаменитість опинилися по різні сторони барикад.

Нагадуємо, що акторка є послом доброї волі ООН і все своє життя займається допомогою біженцям від крупних військових та політичних конфліктів. Тому її поява була вельми очікуваною у зв’язку з кількістю українських біженців.

Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі

Однак, Канделакі вирішила доречним звинувачувати Анджеліну в тому, що вона 8 років тому не поїхала до України так само. Ігор Кондратюк не витримав і емоційно прокоментував поведінку російської журналістки, яка почала переходити усілякі існуючі межі. Відповідні коментарі можна знайти на його особисті сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі. Скріншот коментарів під публікацією продюсера

“У Тіни, безумовно, були мізки. Колись. Але коли Росія дала зрозуміти, що їй, Тіні, краще бути безмозкою ***, вона погодилась”

Таким чином Ігор Кондратюк наполягає на версії, що Канделакі прекрасно розуміє, що відбувається і знає правду, але робить вигляд, що все навпаки.

Схожі статті