В родині Даші Астаф’євої сталося велике горе: з життя пішло одразу декілька членів сім’ї — “Відмовили всі органи”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва вперше розповіла про велику втрату її родині. Життя пішло одразу два її члени, а третій знаходиться на порозі смерті.

Відома українська співачка, модель, а віднедавна і телеведуча Даша Астаф’єва останні два місяці проявляла себе, як героїчна та сильна людина, і надихала інших допомагати співвітчизникам.

Дар'я Астаф'єва вперше показала брата-красеня
В родині Даші Астаф’євої сталося велике горе

Історія про те, як найбажаніша та найвродливіша жінка країни цілими днями чистила картоплю для захисників України стала легендарною. Тим часом зіркам, які покинули країну, Дашу часто ставлять у приклад у коментарях під їхніми публікаціями. Однак сама Даша не дозволяє собі критикувати колег, які не вчинили так само, як вона.

В родині Даші Астаф’євої сталося велике горе

І хоча зірці посміхнулася доля, адже нещодавно Даніель Салем запропонував їй бути його партнеркою по студії, у родині співачки сталося велике горе — пішла з життя її бабуся, а згодом і дідусь. Зараз на порозі смерті знаходиться і чоловік її бабусі, який не є ріднею Даші, але залишається частиною її сім’ї. Зараз він знаходиться в реанімації.

“Померли бабуся та дідусь. Вони просто не витримали. Попрощатися з ними мені не вдалося. Цей біль залишиться назавжди. Коли бабуся вмерла, мені про це сказала мама. Потім дідусь помер. Чоловік бабусі, яка померла, зараз перебуває у реанімації. У нього відмовили усі органи”

Також у ході інтерв’ю зірка розповіла про те, що в неї з’явився коханий чоловік. Однак його особистість вона не квапиться розкривати. Зірка дала зрозуміти, що він зробив її щасливою. Варто відмітити, що велика кількість фанатів Даші підозрює, що насправді вона зустрічається з Олексієм Дурнєвим.

Схожі статті