Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч: “Вже два місяці”

Відомий український музикант Валерій Харчишин вперше розповів глядачам, чому його маленького сина немає поруч. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український виконавець Валерій Харчишин пройшов крізь велику кількість труднощів у своєму житті. І напевно чоловік не очікував, що колись йому доведеться не тільки покинути свій дім, але і врешті-решт його назавжди втратити. Зірка вклав туди усі свої фінанси і душу, а тепер від будинку залишився лише попіл.

Нащастя, коли будівля була зруйнована, Валерія та його сім’ї вже давно там не було. Згодом вдалося врятувати одну кішку, де інша поки що невідомо. Це сталося, коли музикант вирішив повернутися, щоб забрати звідти деякі речі. Втім врятувати вдалося лише гітару.

Лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч

Син Валерія Харчишина важко хворий
Лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч

Зокрема зірка зізнався, що коли повернувся, там вже нічого не було. Тим не менш, йому вдалося врятувати деякі особисті речі. Як ніяк на його подвір’ї був побудований ще один будинок (гостьовий), який він сконструював для своїх батьків. Також зірка зізнався, що не бачив свого сина понад два місяці.

“Там уже попрацювали мародери. Я був не на своїй машині, тому вирішив наступного дня приїхати, щоб забрати все, що можна. Але вже не було куди повертатися, на жаль. Я тоді встиг забрати гітару молодшого сина. Сподіваюся, я його скоро побачу, бо вже два місяці не бачилися”, – сказав Валерій.

Також зірка заявив, що розповідає усе це не для того, щоб викликати співчуття, а для того, щоб українці знали з ким мають справу. Час своєї розповіді Валерій не стримався і заплакав.

Схожі статті