Злата Огнєвіч повідомила, що її знову переслідують: Задворний втік від Холостячки через неадекватного залицяльника?

Екс-холостякчка Злата Огнєвіч повідомила, що її неадекватний переслідувач знову повернувся і не дає їй жити. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч минулого року повідомляла про те, що її переслідує неадекватний чоловік. Артистці вдалося зняти на відео його обурливу поведінку на парковці, коли він не давав їй проїхати. Тоді співачці допомогли перехожі, які поставили чоловіка на місце.

Зірка неодноразово писала заяви на нього у поліцейському відділку, але все марно: чоловік вирішив, що не відстане від екс-холостячки. Він дозволяє собі ображати зірку та відпускати на її адресу обурливі висловлювання, але усе це виглядає так, ніби чоловік є закоханим в зірку, але при цьому поводиться як справжній злочинець.

Злата Огнєвіч повідомила, що її знову переслідують

Нещодавно у Злати запитали, як поживає її переслідувач і з’ясувалося, що звернення до поліції знову не дало ніяких результатів. Він приходить до подвір’я будинку, де проживає співачка і не дає їй спокійно жити. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Злата Огнєвіч повідомила, що її знову переслідують. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Сьогодні він знову з’явився в житловому комплексі де я живу. Я виїжджала з парковки. Я не показуватиму вам це відео, тому що в мене просто немає сил. Через те, що зараз війна, цією справою ніхто поки що не може зайнятися. У мене прохання до служби таксі BOLT. У вас працює Вадим Лебідь, будь ласка звільніть його”, – звернулася Злата Огнєвіч.

Також співачка залишила повідомлення керівництву компанії і попросила, відреагувати на її прохання та звільнити людину, яка не знає, як поводитися у суспільстві та відкриту загрожує порядку в ньому. Злата взиває до людяності та професійності людей, які керують цією компанією.

Схожі статті