34-річна Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною: “Я захищатиму тебе”

Відома українська співачка Настя Каменських розбила серця своїх підписників, опублікувавши відеоролик з участю маленької дівчинки. Усі деталі в статті.

Шанувальників Насті Каменських дуже цікавить питання її майбутнього материнства, адже співачка неодноразово говорила про те, що мріє стати матір’ю. Втім, не дивлячись на те, що з Потапом вони побралися вельми давно, новини про вагітність досі не було. Фанати раз у раз намагаються викрити співачку у тому, що вона приховує своє цікаве положення, але кожного разу з’ясовується, що Каменських просто набрала вагу.

Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною

Однак завдяки такому ставленню шанувальників співачці досить просто розчулити їх одним простим відео. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram було опубліковано відео, на якому маленька світловолоса дівчинка співає її пісню.

Настя Каменських показала маленьку світловолосу дівчинку і сколихнула мережу новиною. Скріншот особистої сторінки зірки

Настя Каменських написала її якраз у надважкий період для українців і тому вона має велике значення, як для співачки, так і для її шанувальників.

Варто відмітити, що артистка не так часто робить публікації з дітьми. Зазвичай вони стосуються або зборів коштів для допомоги онкохворим дітям, або ж це дітки її знайомих та родичів, з якими Насті Каменських доводиться проводити разом час. Так, наприклад, найчастіший гість на сторінці Насті Каменських — Івасик Горбунов, який є хрещеним сином Олексія Потапенко.

Нагадуємо, що минулого року продюсер заявив, що мріє стати багатодітним батьком, але поки що Господь не дає їм такої можливості. Причину їхньої бездітності він не назвав.

Схожі статті