Анджеліни Джолі, українська версія: як у молодості виглядали сестри Ольга та Наталя Сумські — неповторні красуні

Ольга та Наталя Сумські - одні із головних акторок українського кінематографу. Щоб побачити, як виглядали знамениті сестри на початку своєї кар'єри - читайте далі.

Сьогодні між сестрами Сумськими доволі напружені стосунки. Старша на десять років Наталя не розділяє любов молодшої Ольги до соціальних мереж та активного висвітлення приватного життя на загал. Тим не менш саме завдяки Ользі, яка досить часто ділиться з фанатами в особистому блозі архівними фото, можна побачити, якими Сумські були на початку своєї кар’єри.

На одному з фото, яке опублікувала акторка можна побачити артисток у дитинстві. Українська Роксолана вказала, що цей кадр зроблений у 1977 році, отже Наталі тут 21, а Ользі – 11.

Як виглядали у молодості сестри Сумські
Як виглядали у молодості сестри Сумські

Обидві обрали професію акторок, дивлячись на своїх батьків. Ольга і Наталя народилися в родині артистів Національного театру імені Івана Франка – Анни Іванівни Сумської та В’ячеслава Гнатовича Сумського. Саме від них вони й успадкували свій талант і вже з юних років точно знали, чим будуть займатися далі.

Як виглядали у молодості сестри Сумські
Як виглядали у молодості сестри Сумські

Зараз обоє сестер мають своє життя, їм вдалося побудувати не лише блискучі кар’єри, а й міцні родини з дітьми та онуками. Зараз між акторками напружені стосунки через стиль життя, а також політичні погляди. Наталя зізнавалася, що вона не підтримувала рішення Ольги зніматися у російських фільмах після 2014 року. Хоча після 24 лютого 2022 року Ольга також навідріз відмовилася від будь-якої співпраці з країною-агресоркою.

Також Наталя Сумська не спілкується зі своєю племінницею Антоніною Паперною – дівчина живе у москві. Там вона обзавелася родиною, а також подарувала своїй мамі двох онуків. Сумська-старша говорить, що це “вже інша країна та інша сім’я”.

Схожі статті