Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона ховала понад 20 років: повна протилежність покійного Анатолія

Легендарна українська співачка Софія Ротару стверджує, що була заміжня лише раз, але преса вважає зовсім інакше. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару пережила не менш легендарне кохання. Після смерті свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка, вона довго не могла прийти до тями. Однак преса почала порпатися у її минулому, і знайшла факти, які можуть свідчити про те, що до заміжжя з Анатолієм Ротару перебувала у цивільному шлюбі з іншим чоловіком.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Його ім’я — Володимир Івасюк і він був відомим українським композитором, який подарував успішний підйом у кар’єрі Софії Михайлівні.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років

Так, архів легенди естради ховає велику кількість спільних фотографій з композитором, який написав головні хіти для її репертуару. Подейкували, що зірка навіть народила від Володимира дитину. Мовляв, дівчинку досі приховують від публіки. Якось у Ротару викрали малюка д метою отримання викупу. Країною розповсюдилася інформація, що нібито була викрадена саме дівчинка.

Але Ротару внесла в ясність в ситуацію — загубився саме Руслан (син Софії Ротару та Анатолія Євдокименка). Натомість спростування чуток про те, що вона була у шлюбі з Івасюком так і не прозвучало.

Варто відмітити, що зірка зізнавалася про те, що в неї безліч секретів, які не призначені для вух публіки. І ба більше, Софія Михайлівна пообіцяла, що відкриє їх тоді, коли піде зі сцени. Шанувальники досі чекають сенсацій від зірки.

Схожі статті