Недоїдений круасан Анджеліни Джолі у львівській кав’ярні продають за шалені гроші: фото оголошення на ОЛХ

На платформі ОЛХ з'явилося оголошення, у якому продається недоїдений круасан Анджеліни Джолі зі львівської кав'ярні. Коштує він шалених грошей.

30 квітня з візитом до України прибула голівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі.

У Львові знаменитість зустріла пасажирів евакуаційного потягу з Покровська, поспілкувалася з простими українцями на залізничному вокзалі, провідала дітей, постраждалих від ракети окупантів у Краматорську.

Недоїдений круасан Анджеліни Джолі у львівській кав’ярні продають за шалені гроші:

Екс-дружина Бреда Пітта особисто застала повітряну тривогу і разом з волонтерами побігла до укриття, а ще вона зайшла у кав’ярню, де замовила два круасани та капучіно.

В мережі вже з’явилося оголошення, в якому нібито продається один з недоїдених Джолі круасанів.

В описі вказано, що продавець працює прибиральником в кав’ярні, і свою роботу він ненавидів до того самого дня, поки заклад не відвідала Анджеліна.

За “голівудські недоїдки” в оголошенні на ОЛХ просять мільйон гривень, але з можливістю торгуватися.

Недоїдений круасан Анджеліни Джолі у львівській кав’ярні продають за шалені гроші:

Враховуючи, що ім’я продавця вказане з помилкою — Эвген, можна зробити висновок, що це або жарт, або хтось дійсно без особливого розуму намагається заробити гроші з нічого.

Нагадаємо, візит Анджеліни Джолі до Львову не залишився без уваги не лише українців, а й російських ЗМІ. Не втрималася від коментарів пропагандистка Канделакі, яка заявила, що її нудить від голівудської розкрадачки гробниць.

Мовляв, чому ж вона не відвідала ДНР чи ЛНР, тоді Потап особисто звернувся до Тіни і запитав, а скільки разів вона сама там побувала.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.