Віктор Павлік продає білети на концерт в укритті у Львові: робить свій вклад в перемогу, поки Репяхова за кордоном

Відомий український співак Віктор Павлік розпродає білети на концерт в укритті у Львові, але отримані гроші покладе не в сімейну скарбничку.

Віктор Павлік з початку війни в Україні робить те, що вміє робити найкраще — співає і своєю музикою не лише піднімає бойовий дух співвітчизників, а й збирає гроші на потреби ЗСУ.

Цього разу у власному Інстаграмі артист анонсував благодійний концерт у Львові, який пройде не у звичному концертному залі, а в укритті, що дуже доречно в сучасних реаліях.

“Всі зібрані кошти на ЗСУ. Місто Львів, 7 травня, 18:00. Концерт в укритті”, – коротко написав Віктор Франкович.

Зауважимо, співак зараз переживає розлуку з молодою дружиною Катериною Репяховою і сином Михасиком, які тимчасово виїхали до Ізраїлю.

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Павлік зізнався, що бути з родиною на відстані йому важко, адже це чи не вперше вони так довго не разом.

Дружина Віктора Франковича забрала з собою не лише сина, а й свою маму, з візами біженців вони перетнули кордон Ізраїлю і зараз живуть у сестри Катерини.

“Ми кожен день на зв’язку, спілкуємося з нею, кожен день я бачу Михасика, як він росте. Звичайно, важко, тому що розлука, але стримує і заспокоює нерви, що син і дружина в безпеці”, – поділився артист емоціями.

Віктор Павлік продає білети на концерт в укритті у Львові

Сама Репяхова зауважує, що до України планує повертатися незалежно від ситуації вже у травні.

Зіркова родина зустріла війну у себе вдома в Києві, Катерина забила на сполох після перших гучних вибухів. Пара зібрала речі та цілих три доби їхала на захід країни.

Схожі статті