Як виглядають дружина і діти Олексія Арестовича: “краш” українок — багатодітний батько і зразковий сім’янин

Олексій Арестович під час війни в Україні став справжнім символом стійкості характеру і незламності духу, який є опорою не лише для українців, а й для своєї родини.

Олексій Арестович — радник Офісу Президента, який щодня дає українцям надію на довгоочікувану перемогу у війні, розв’язаній росією проти України.

Крім того, його вже називають найбажанішим чоловіком українок, а інтерес до його особистості щодня зростає навіть незважаючи на той факт, що його серце вже зайняте. Ба більше, Арестович — зразковий сім’янин і багатодітний батько.

Як виглядають дружина і діти Арестовича

У 2015 році Олексій Арестович розпрощався зі статусом холостяка та одружився на красуні, яку звуть Анастасія, дівоче прізвище Грибанова.

Обраниця радника Офісу Президента — директорка з розвитку одного з українських видавництв. Після весілля пара народила двох дітей — хлопчика і дівчинку.

Як виглядає дружина і діти Арестовича
Як виглядають дружина і діти Олексія Арестовича

Доньку подружжя назвало Веронікою, сина Олександром, але для політика це другий шлюб — від першої дружини в Арестовича є донька Аеліта.

Спільних фото Олексія і Анастасії в соціальних мережах майже немає, але у вільному доступі кілька кадрів знайшлися.

Як виглядає дружина Арестовича
Як виглядають дружина і діти Олексія Арестовича

Судячи з Інстаграму дружини Арестовича, вона цікавиться психологією. Ще до війни вона проходила курс позитивної психотерапії, тож схоже, що в родині радника ОП немає кого заспокоювати — всі сили він спрямовує на заспокоєння українців.

Нагадаємо, сам Олексій ще з нульових проводить психологічні тренінги, а політичну діяльність розпочав у 2005 році, заздалегідь передбачив ситуацію з півостровом Крим.

Схожі статті