Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво схвилював розбитим обличчям посеред війни: “Вбивають частинку мене”

Суддя відомого кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво посеред війни показав розбите обличчя , що неабияк схвилювало численних фанатів.

Ектор Хіменес-Браво родом з Колумбії, але вже 13 років живе і працює в Україні, а у 2021-му нарешті отримав українське громадянство і паспорт.

Під час війни шеф-кухар робить все від себе можливе, аби наблизити таку довгоочікувану перемогу — годує захисників, лікарів, простих людей, проводить благодійні вечері, зібрані кошти на яких перераховує на потреби ЗСУ, боронить інформаційний фронт.

Ектор Хіменес-Браво розшукує нацистів в Україні
Ектор Хіменес-Браво показав розбите обличчя

Цього разу у себе в Інстаграмі Хіменес-Браво вперше відверто розповів про свої почуття, що переповнюють його у ці непрості часи.

Так, Ектор виклав фото з розбитим обличчям і написав:

“Таке відчуття, ніби тебе побили, відірвало частину тебе… Фото зроблене до війни. Я помітив, що переживаю цю війну трішки по-іншому, аніж українці. Оскільки я приїхав сюди 13 років тому і тут не народився, я не маю “рідного міста” чи того, де провів дитинство. Я не маю ностальгії за якимось конкретним місцем, про яке думаєш, коли туди влучає ракета. Де ти знаєш кожну вулицю. Мені важко уявити, як це… В мене, звісно, особливе ставлення до Ірпеня, де я любив проводити вихідні та гуляти з песиками, але я проживаю біль України, як ніби дім — це вся Україна, а не якесь конкретне місто”.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво покинув Україну та повернувся в Колумбію
Ектор Хіменес-Браво показав розбите обличчя

З “МастерШефом” кулінар проїхав майже всю країну:

“Я був у більшості областей України, в мене всюди є друзі, колеги, учасники “МастерШефу”, тому це таке відчуття, ніби вбивають частину тебе. Можливо, комусь з вас це знайомо. Але це далеко не те, що відчувають українці насправді, на фізичному рівні. Ті, хто потрапив під обстріл чи кого привалило плитою в будинку. Я порівняв свої відчуття цієї війни з подіями у Колумбії, коли там була мафія Пабло Ескобара. Колись давно ці бандити вивезли мене в ліс та побили майже до смерті, кинувши там. Там творилось повне свавілля, але навіть той жах не можна порівняти з цим”.

Ектор зауважив, що багато подорожував світом і ніколи не міг навіть подумати, що така війна, яку розв’язала росія, взагалі можлива у 2022 році.

Схожі статті