Ані Лорак, Віра Брежнєва і Валерій Меладзе не співатимуть для росіян у готелях Туреччини: чому звільнили артистів

У мережі почали поширюватися чутки, що Ані Лорак, Віра Брежнєва, Валерій Меладзе виступлять разом із російськими артистами у готелях Туреччини. Однак самі курорти заперечили цей факт.

Турецькі курорти щоліта залишалися важливою частиною заробітку українських і російських атистів. Щороку вони разом виступали на одній сцені для туристів, які прилітали з різних куточків світу. Однак після 24 лютого, коли рф розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, багато вітчизняних співаків, співачок та гуртів відмовилися разом виступати на одній сцені з колегами з країни-агресорки.

Є й інша категорія українських артистів – які довгий час жили та працювали в росії. Деякі з них, як от Віра Брежнєва, Світлана Лобода почали висловлювати слова на підтримку України, хоча не всі з них називають росію агресоркою; слова підтримки адресував українцям і Валерій Меладзе, грузин за походженням. А от Ані Лорак, Йолка, які також родом з України продовжують мовчати. Тим не менш усі вони опинилися без роботи в Туреччині через політичну ситуацію.

Ані Лорак і Віра Брежнєва
Ані Лорак і Віра Брежнєва

У мережі почали поширюватися афіші на літній сезон 2022, де з’явилися імена Лорак, Меладзе та Брежнєвої. Поряд з ними стояли російські виконавці – Сергій Лазарєв, Діма Білан та інші. Однак сам готельний компекс заявив, що це старі рекламні буклети і наразі всі виступи цих артистів скасовані через ситуацію у світі.

Через ситуацію, що склалася у світі, концерти скасовані з причин, що не залежать від готелю. На нашому офіційному сайті можете переглянути достовірну інформацію. Фото з датами концертів, яке розтиражували ЗМІ – це не наш офіційний сайт”, – заявили у готелі.

Валерій Меладзе залишився без роботи
Валерій Меладзе залишився без роботи

Наразі відомо, що Віра Брежнєва, Світлана Лобода та інші виїхали з росії до країн Європи. Ані Лорак нещодавно була помічена у Дубаї разом із мамою та донькою Софією.

Схожі статті