Потап чуттєво привітав Настю Каменських з днем народження, порівнявши її з Україною: в любові зізнався і Бєдняков

Олексій Потапенко, відомий під псевдонімом Потап, привітав свою дружину, співачку Настю Каменських, з днем народження. До продюсера приєдналися й інші колеги.

Співачка Настя Каменських 4 травня святкує свій 35 день народження. Співачка зізналася, що вона планувала відзначати ювілей у колі друзів та близьких людей вдома, однак через повномасштабне вторгнення росії на територію України, усі плани довелося скасувати та змінити. Зараз Каменських знаходиться за кордоном – вона щотижня зустрічається з іноземними артистами та виступає на волонтерських концертах, де збирає кошти для українців.

Настя додала, що все, про що вона зараз мріє – мир. Окрім того, вона закликала, замість подарунків, донатити кошти на перевірені волонтерські рахунки.

“Не вірю, що про таке бажання треба мовчати. Навпаки, вірю – воно збудеться якщо про нього говорити! І не просто говорити, а робити все, що від нас залежить задля цього!” – написала виконавиця.

Настя Каменських святкує день народження
Настя Каменських святкує день народження

Привітав публічно дружину і Олексій Потапенко, який опублікував в особистому блозі фото артистки. Потап подякував долі, що зустріч Настю, а також додав, що надзвичайно любить її та вірить в успіх коханої, адже їй вдається все, за що вона береться:

“Ти, як Україна, можешь все! Ти для мене не просто д’ямантовий витвір мистецтва, ти моя мрія, мій партер, моя підтримка, мій друг, моя пісня! В ці складні часи для нас усіх ти стала символом нашої країни на міжнародній сцені, стала янголом миру, який несе прапор свободи, рупором народу і я став ще більше тобою пишатись!”, – написав Потап.

Потап привітав Настю Каменських з днем народження
Потап привітав Настю Каменських з днем народження

До привітань Насті долучилися її фанати, а також колеги по шоу-бізнесу. Зокрема, телеведучий Андрій Бєдняков написав, що також любить Настю:

“Люблю цю малу, Потап закрий вуха”, – пожартував Бєдняков.

Знімок: Instagram @realpotap
Знімок: Instagram @realpotap

Схожі статті