|
04.05.2022 16:02

Олена Мозгова показала всіх своїх дітей і розповіла, чому донька від Пономарьова вирішила з нею не жити

Олена Мозгова може сміливо називати себе багатодітною матір'ю, адже вона виховала двох донечок-красунь та піклується про маленьку крихітку від Девіда Аксельрода.

Олена Мозгова – одна з небагатьох зірок, яка змогла віртуозно поєднати роботу та материнство. Знаменитість нещодавно опублікувала світлину, де показала всіх своїх красунечок, яких старанно виховувала.

“Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже свіже, старші живуть і працють в іншій країні і всі ці ковіди з локдаунами, а тепер війна не дають можливості нам зустрітись і зробити, нарешті, нове спільне фото”, – прокоментувала Олена.

Старшій дитині 28 років. Її звати Зоя. Про тата дівчини відомо небагато. Зі слів Мозгової його звали Дмитро і, коли дочці було 4 роки, він пішов з життя. Вихованням Зої згодом займеться Олександр Пономарьов.
Наступною народилася маленька Євгенія. Для співака вона стала первістком. У дорослому віці вона свідомо обрала життя закордоном, як і її зведена сестра. До речі, саме через це з мамою дівчата не можуть побачитися.
Проте, Олена зазначає, що щиро сподівається, що скоро всі зустрінуться:
“Але Перемога вже близько, вірю у це всім серцем! І ми обов’язково зустрінемось і зробимо цілу фотосесію з моїми трьома красунями! і ще мамулю мою візьмем, щоб всі дівчата “мозгових” сортів були на одній фотографії”
Сама Олена зараз у Києві, няньчить найменшу дитину Соломію, яка народилася у лютому 2015 роуц.