Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову: “А то сором”

Відома українська телеведуча та акторка Сніжана Єгорова, яка декілька місяців тому зізналася у тому, що підтримує росію, отримала вельми цікаву новину.

В середині зими Сніжана Єгорова шокувала своїх шанувальників зізнанням про те, що підтримує політику володимира путіна і цілком схвалює дії російської федерації. Звісно, її слова були сприйнятті дуже бурхливо. Аудиторія поливала брудом телеведучу, а згодом від неї відвернулася і рідна донька Стася Ровінська.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову

Наприкінці лютого Сніжана Єгорова знаходилася у Туреччині, де ховалася разом зі своїми дітьми. Знаменитості довелося зіштовхнутися з вельми неприємними новинами: у її дітей закінчилися закордонні паспорти, а у посольстві вона отримала відмову у продовженні документів.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову. Скріншот особистої сторінки Стасі Ровінської

Тим часом Стася Ровінська закликала своїх фанатів не прислухатися до її матері, а навпаки, слати її за напрямком руського корабля. А нещодавно з’ясувалося, що на путіністку Єгорову чекає нове потрясіння: її онуки свідомо перешли з російської на українську. Діти знаходяться за кордоном, і відчувають себе не в своїй тарілці, коли розмовляють мовою окупанта.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову

“Мої малюки вдома в Києві розмовляли переважно російською, хоча у нас у сім’ї дві мови… Але коли ми виїхали за кордон, вони вирішили розмовляти українською, оскільки бояться, що хтось почує, що вони говорять російською, і подумає, що вони росіяни. А це сором страшний і не дай Боже”, – розповіла вона.

Схожі статті