40-річний Олександр Педан зізнався, що дружина Інна покинула його з маленьким сином: “Лишився з малюком”

Відомий український телеведучий Олександр Педан поділився новиною, яка показала його ще з однієі сторони.

Відомий український телеведучий Олександр Педан за роки роботи на телебаченні зарекомендував себе не тільки, як прекрасний журналіст і професійний шоумен, але і як людина, яка має жорсткі принципи та ідеали, які також стосуються і сімейного життя. Шанувальники знаменитості добре знають, що він хороший чоловік і дбайливий батько. Він багато часу проводить зі своїми дітьми, вміє знаходити підхід і до доньки-підлітка, і до маленького сина.

Олександр Педан
Олександр Педан розповів, що дружина покинула його та залишила йому маленького сина

В нього настільки гармонійні стосунки зі своїми спадкоємцями, що вони з радістю беруть участь навіть у його маленьких проектах.

Олександр Педан розповів, що дружина покинула його та залишила йому маленького сина

Нещодавно з’ясувалося, що він ще й дуже відповідальний. Так, Олександр Педан опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому розповів, що залишився разом з маленьким сином Маріком сам на сам. Його дружина Інна залишила на нього побут та малечу, за якою потрібно пильно стежити.

Олександр Педан розповів, що дружина покинула його та залишила йому маленького сина. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

“Я тут з Маріком за няньку. Лишився з малюком. Вчимося і вигулюю, о, вже й пока*ав, іду витирати”, – зізнався він.

Телеведучий описав цю сцену назвою відомого українського реаліті-шоу “Хата на тата”. І зовсім не соромився того, що йому дісталася і найбрудніша робота, про яку чоловіки зазвичай з якоїсь причини соромляться говорити, а іноді навіть і братися за неї.

Схожі статті