У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент: красень заявив про любовні наміри у прямому ефірі

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з'ясували, що у Наді Дорофєєвої об'явився новий залицяльник. Хто має любовні наміри до співачки, дізнайтеся в нашій статті.

На початку березня Надя Дорофєєва та Володимир Дантес шокували своїх шанувальників новиною про те, що їхньому союзу прийшов кінець. Виявляється пара вже давно розійшлася, але наважилася розповісти правду лише зараз, щоб відволікти фанатів від лякаючих новин. І ба більше, Володимир зізнався, що тягнути більше не можна було.

Володимир Дантес не посоромився і публічно благословив екс-дружину Надю Дорофєєву
У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент

Поки що зіркове екс-подружжя не квапиться з офіційним розлученням. Обидва не вбачають в цьому необхідності. Дантес взагалі заявляє, що запросить колишню до РАЦСу, тільки коли з’явиться жінка, яку він захоче повести під вінець.

У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент

Але цілком імовірно, що все ж таки це станеться набагато раніше, ніж Володимир планує. Адже серед преси ходять чутки про те, що Надя вже зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним. Та й в цілому на серце молодої красуні є багато претендентів.

Наприклад, нещодавно Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч брали інтерв’ю в імпозантного воїна, який виступає на стороні України. І чоловік в прямому ефірі заявив, що вподобав Надю. Яким чином він дізнався про те, що співачка вже вільна, невідомо, але свої любовні наміри він констатував.

Нагадуємо, що не так давно імовірний обранець Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін оскандалився через свою поїздку до Іспанії. Чоловік збирав гроші на нужди українців, але не відзвітував щодо них, і ба більше, наштовхнув своїх підписників на думку, що всі кошти були витрачені на втечу з України.

Схожі статті