|
04.05.2022 23:20

Дружина Євгена Кошового Ксенія поскандалила з родичами з Криму через їхню неадекватну поведінку: “Надіслала букву Z”

Дружина відомого українського гумориста Євгена Кошового Ксенія розповіла про неприємні розмови зі своїми родичами з Криму. Чим їм вдалося вразити зірку?

Для українців вже давно не новина, що родичі з російської федерації можуть поводитися абсолютно неадекватно у такі непрості для України часи. Мережею ширяться розповіді про те, як відповідають з росії на розповіді своїх рідних з України. І тим не менш, публіку ще можна здивувати.

Нещодавно дружина відомого українського гумориста Євгена Кошового Ксенія розповіла про свій особистий досвід спілкування з сестрами з Криму, які шокували її своєю неадекватною поведінкою.

Дружина Євгена Кошового Ксенія поскандалила з родичами з Криму через їхню неадекватну поведінку

Дружина Євгена Кошового Ксенія поскандалила з родичами з Криму через їхню неадекватну поведінку

Про це вона розповіла журналістам в ефірі програми “Життя відомих людей”. Ксенія намагалася достукатися до людяності своїх родичів, але все марно. У відповідь на усі повідомлення жінки, її сестри надсилала її запрошення погостювати у Ялті. А після її емоційних текстів просто заблокували.

“Мої сестри заблокували мене в усіх месенджерах. Потім, коли у якомусь месенджері вони мене розблокували, я продовжила надсилати і текстові і відео. Ви були у нас в гостях, у Києві, ви бачили це. І після всіх цих текстів, фотографій і відео моя сестра написала мені літеру Z. І все”, – розповіла Кошова.

Зірковий чоловік не стояв осторонь і прокоментував журналістам, що вважає нібито вони просто бояться говорити правду і зізнатися собі в цьому. Євген Кошовий не добирав висловів, щоб описати цей ганебний вчинок, але все ж таки пояснення йому для себе знайшов.