41-річна Тоня Матвієнко показала доньок: молодша Ніна показала усмішку без зуба, а старша Уляна міцно її обняла

Українська співачка Тоня Матвієнко об'єдналася зі своєю старшою донькою Уляною - артистка прилетіла до неї в іншу країну разом із молодшою Ніною.

Співачка Тоня Матвієнко разом із шестирічною дочкою Ніною від Арсена Мірзояна на момент повномасштабного вторгнення росії на територію України 24 лютого була в Яремчому на Івано-Франківщині. Згодом вона вирішила виїхати за кордон, адже Ніна постійно боялася звуків сирен та довго після них не могла заспокоїтися. Зіркова мама з дитиною виїхала до своєї куми у Португалію – найважче для Тоні було прощання з чоловіком Арсеном Мірзояном. Співак залишився в України та поповнив ряди тероборони.

“Усі ці підвали, сирени, у неї дуже тремтіли губки й пальчики. Тоня мусила виїхати до куми в Португалію, і тільки там через кілька ночей дитина трохи заспокоїлася. Ну і Тоня так само”, – розповіла про дочку народна артистка Ніна Матвієнко.

Тоня Матвієнко з мамою Ніною, дочками Уляною та Ніною
Тоня Матвієнко з мамою Ніною, дочками Уляною та Ніною

Саме в Португалії Тоня зустріла свій 41 день народження та знаходилася протягом останнії двох місяців. Однак зараз вона вирішила полетіти до Німеччини – там живе старша дочка співачки від чоловіка, ім’я якого вона ретельно приховує від публіки вже понад 20 років.

У своєму особистому блозі артистка показала, як вона з молодшою Ніною чекала декілька годин в аеропорту на літак, а потім добиралася до Берліна. Там рідню зустріла Уляна, яка міцно обійняла молодшу сестричку. На кадрах помітно, що в Ніни вже випав молочний зуб – дівчинка не приховала цього, щасливо усміхаючись при зустрічі з сестрою.

“В обймах скоро буде вечір, я притулю своє дитя Уляну. А вранці стану я малечей, обійме мене мама, Вуаля”, – написала Матвієнко. Можливо, співачка натякнула, що до Німеччини скоро також прибуде її мама Ніна Матвієнко.

Тоня Матвієнко показала доньок
Тоня Матвієнко показала доньок

Схожі статті