Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга, життя якого відняла війна: “Світла пам’ять…”

Ведучий соціального ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні, якого пам'ятатиме завжди.

Третій місяць в Україні триває війна, розв’язана росією. Багато болю вона принесла українському народові, але разом з тим неабияк згуртувала людей і показала, хто є хто.

Телеведучий Олексій Суханов на початку лютого 2022 року, усього за кілька тижнів до російського вторгнення, отримав громадянство України, до чого йшов усвідомлено, довго і чому дуже зрадів.

Ще у 2014-му герой статті зробив свій вибір та переїхав з рф, а після подій 24 лютого він публічно відрікся від батьківщини і записався на службу до територіальної оборони Києва, бо саме тут його дім, який треба захищати.

Ховатися й тікати Суханов не збирається, незважаючи на те, що ніколи в житті раніше зброї не тримав, але зараз він не бачить іншого виходу, як спрямувати свої зусилля на наближення такої важливої і довгоочікуваної для України перемоги.

Олексій Суханов
Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні

Аби не хвилювати фанатів, Олексій продовжує тримати з ними зв’язок у соціальних мережах, підбадьорюючи їх та піднімаючи бойовий дух, випромінюючи добро і віру в світле майбутнє, проте цього разу ведучий “Говорить Україна” поділився сумною новиною — на передовій героїчно загинув його колега і друг, журналіст Олександр Махов:

“Ти завжди був справжнім… І ти не міг залишитись осторонь від цієї війни… Вклонявся перед тобою як людиною… Вклоняюся перед твоїм життям, яке ти перетворив на подвиг… Світла пам’ять, Олександре…”, – написав Суханов.

Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні
Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні

Схожі статті