Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов взявся за мітлу та прибирає вулиці Бородянки: відновлює красу, знищену орками

Відомий український шоумен і телеведучий Юрій Горбунов взявся за мітлу, щоб власними силами прибрати вулиці звільненої від окупантів Бородянки.

24 лютого росія вторглася на територію України одразу на кількох напрямках. Під окупацією опинилася майже вся Київщина, яку наші захисники звільнили у квітні.

Попри те, що війна триває, небайдужі українці вже працюють над відновленням зруйнованих міст. Долучаються до цього і артисти вітчизняного шоу-бізнесу.

Осадча розповіла, як пройшла розмова з Горбуновим щодо всиновлення дитини
Юрій Горбунов взявся за мітлу та прибирає вулиці Бородянки

Так, чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов у своєму Інстаграмі виклав серію фото, на яких показав, як колектив каналу 1+1 з ним безпосередньо приводить до ладу вулиці Бородянки — телевізійники взялися за мітли, лопати і робочі рукавиці, щоб повернути красу постраждалому містечку:

“Плюсівці традиційно виїжджають на прибирання Бородянки! Вносимо свою частинку в відновлення цього красивого міста, так сильно знищеного орками!”, – відзвітувався шоумен.

Фанати у коментарях дякують телеведучому, а також не полишають надії на перемогу України:

  • “Незламний та непереможний, працьовитий, щирий та завзятий народ. Все буде Україна! Слава Україні! Слава нашим захисникам! Дякуємо”;
  • “Молодці! Україна непереможна! Все буде добре”;
  • “Дякуємо вам, молодці. Разом сила”.

Зауважимо, з початку повномасштабного вторгнення Юрій Горбунов разом з іншими артистами їздить з концертами для українських воїнів, аби підняти бойовий дух хлопців, боронить інформаційний фронт у соціальних мережах та, як вже стало відомо, особисто докладається до відновлення постраждалих від окупантів міст.

Схожі статті