Володимир Ярославський нарешті зробив пропозицію Ользі Мартиновській: “З любов’ю” – коли буде весілля?

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська давно заінтригували своїх прихильників історію про свої стосунки. Нещодавно зірка оголосила, що отримала довгоочікувану пропозицію.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський популярні кулінари, яких давно вважають парочкою. Знаменитості те й роблять, що публікують спільні світлини, де обіймаються, тримаються за руки. Неможливо не повірити, що між ними немає почуттів.

Нещодавно стало відомо, що Ольга отримала від Володимира нестандартну пропозицію. Про це вона розповіла у себе на сторінці в Інстаграмі.

“Вова зробив мені пропозицію. І я не змогла від неї відмовитися!
Однак давайте про все по порядку.
24 лютого розділило наші життя на “до” та “після”. Війна вперто намагалася знищити наші мрії, плани, бажання, нас. Але в ДНК українців — сміливість. Тому навіть у найважчі часи мріяти — свого роду терапія”, – поділилася зірка.

Проте, виявилося, що мова іде зовсім не про весілля. Ольга пояснила, що їй зараз не до заміжжя.

“…планували написати ще одну кулінарну книгу. Тому що вміємо створювати з любов’ю. Тому що наш перший доробок став бестселером, і 70% його тиражу було розпродано ще за передзамовленням — до офіційного виходу у світ”, – розкрила правдиву мету пропозиції кулінарка.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська у 2015 виходила заміж. Її обранцем став колега Іван Кобець. Шлюб не витримав і стосунки пара вирішила розірвати у 2020 році. У колишнього подружжя є донька Віра, яка наразі проживає з мамою.

Схожі статті