Ані Лорак назавжди залишила єдину доньку екс-чоловіку і новій мачусі? Зірка передала спадкоємицю Мурату і зникла

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак залишила свою єдину доньку Софію колишньому чоловіку Мурату та його нареченій. Що сталося?

Наприкінці лютого відома російська співачка українського походження Ані Лорак знову схвилювала фанатів. Не витримавши критики з обох сторін, артистка видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і покинула територію росії. Тривалий час шанувальники не знали, де ховається знаменитість.

Однак, деяким користувачам все ж таки вдалося з’ясувати, що якийсь період часу вона знаходилася в Арабських Еміратах.

Ані Лорак назавжди залишила єдину доньку екс-чоловіку і новій мачусі

Нещодавно вона знову вразила мережу неочікуваним вчинком. Виявляється, артистка залишила свою єдину доньку Софію, яка здебільшого завжди знаходилися поруч з мамою, на колишнього чоловіка Мурата та його нову наречену Лілію. Дівчинка на даний момент знаходиться у Туреччині поруч зі своїми родичами по батьківській лінії.

Ані Лорак назавжди залишила єдину доньку екс-чоловіку і новій мачусі

І варто відмітити, що залишається вона там рекордний час. Здається, що зіркова мати поки що не квапиться її забрати.

Варто відмітити, що кар’єра Ані Лорак почала руйнуватися. Зірку не чекають в Україні, а її концерти в російській федерації масову скасовують. За цим сценарієм почали обнулятися кар’єри й інших знаменитостей, таких як Світлана Лобода, Наташа Корольова, тощо. Не виключено, що зараз Ані Лорак знайшла прихисток вдома у своїх друзів, можливо, у Філіпа Кіркорова або Сергія Лазарєва. А зважаючи на те, що в росії активно конфісковують майно артистів, які виступали проти проти політики путіна, то цілком імовірно, що особняк Кароліни вже їй не належить.

Схожі статті