Де зараз знаходять українські зірки, які виїхали після 24 лютого: куди втекли Настя Каменських, Джамала та інші

За статистикою ООН, більше 5 мільйонів українців покинули країну з 24 лютого у пошуках безпечного притулку. Серед них є й артисти, актори та співаки. Де зараз вони перебувають - читайте далі.

Тоня Матвієнко

Де зараз Тоня Матвієнко
Де зараз Тоня Матвієнко

Співачка застала початок повномасштабного вторгнення росіян на Івано-Франківщині, де вона відпочивала разом із молодшою донькою Ніною. Дівчинка дуже боялася сирен, тож її зіркова мама вирішила тимчасово поїхати з нею до куми в Португалію. Декілька днів тому Матвієнко полетіла до Берліну, в гості до старшої доньки Уляни.

Потап і Настя

Де зараз Потап і Настя
Де зараз Потап і Настя

Потап і Настя за декілька днів до 24 лютого полетіли у відпустку до Іспанії разом зі своїми мамами. Через ситуацію в країні артисти затрималися в Європі. Однак Настя не сидить на місці – вона вже дала декілька волонтерських концертів, кошти з яких перерахувала захисникам України.

Тіна Кароль

Де зараз Тіна Кароль
Де зараз Тіна Кароль

Тіна Кароль наприкінці лютого виїхала до Польщі. Там артистка регулярно виходить на мітинги на підтримку України, а також виступає на волонтерських концертах – нещодавно вона заспівала Гімн у Венеції.

Слава Камінська

Слава Камінська переїхала до Нідерландів
Слава Камінська переїхала до Нідерландів

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська вивезла до Європи сина та доньку. Зараз артистка разом із дітьми проживає у Нідерландах, однак зізнається, що цей переїзд для неї виявився доволі дорогим.

Джамала

Де зараз Джамала
Де зараз Джамала

Перші дні повномасштабного вторгнення Джамала провела разом із дітьми в Києві. Щоразу під час сирен співачка ховалася разом із синами у паркінгу, однак зрозуміла, що повинна відвезти їх у безпечне місце. Джамала полетіла з дітьми до своєї сестри, яка проживає у Туреччині. Після чого артистка почала гастролювати усією Європою з волонтерськими концертами, на яких зібрала для України 90 мільйонів доларів.

Катерина Репяхова

Де зараз Катерина Репяхова
Де зараз Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка вивезла маленького сина спочатку до Європи, однак пізніше перебралася до Ізраілю, де вже 9 років живе її сестра.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.