Вражаючий список: Анджеліна Джолі, Елтон Джон, Деніел Редкліфф та інші світові зірки, які підтримують Україну

З першого дня російського вторгнення на підтримку України стали багато світових знаменитостей, і не лише тільки ті, хто має українське коріння.

24 лютого росія розв’язала війну проти українського народу, але весь цивілізований світ з перших днів прийняв сторону України і щосили підтримує нашу боротьбу за незалежність і свободу.

Сенсація зібрала список зірок світового рівня, які не залишилися осторонь і не лише засуджують російську агресію, а й допомагають нашій країні матеріально.

Елтон Джон

Британський музикант Елтон Джон у своєму Твіттері закликав світ терміново допомогти українцям, що залишилися в оточенні ворога в Маріуполі:

“Я бував у Маріуполі, і моє серце розбите від того, що доступ туди ще обмежений. Повноцінний гуманітарний коридор необхідний для порятунку життів”.

Світові зірки, які підтримують Україну
Світові зірки, які підтримують Україну: Елтон Джон

Анджеліна Джолі

Голівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі 30 квітня прибула до Львова з особистим візитом, поспілкувалася з простими українцями, провідала дітей, постраждалих від скинутої російськими військами ракети на вокзал в Краматорську, зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська.

Недоїдений круасан Анджеліни Джолі у львівській кав'ярні продають за шалені гроші:
Світові зірки, які підтримують Україну: Анджеліна Джолі

Бенедикт Камбербетч

Популярний британський актор Бенедикт Камбербетч готується прийняти у власному будинку українських біженців та забезпечити їм повну стабільність після усього того, що вони пережили на війні.

Як сказав Бенедикт Камбербетч, українська сім'я, яка має жити в його будинку, вже в Англії
Світові зірки, які підтримують Україну: Бенедикт Камбербетч

Леонардо Ді Капріо

Власник “Оскару” Леонардо Ді Капріо має корені з України — його бабуся колись жила в Одесі. Відомо, що голівудська зірка пожертвував на потреби ЗСУ щонайменше 10 мільйонів доларів

Леонардо Ді Капріо пожертвував 10 мільйонів доларів для армії України
Світові зірки, які підтримують Україну: Леонардо Ді Капріо

Деніел Редкліфф

Зірка “Гаррі Поттера” Деніел Редкліфф продає мантії чарівників, а зібрані кошти перерахує на допомогу українським сім’ям, що постраждали внаслідок російської агресії.

Світові зірки, які підтримують Україну: Деніел Редкліфф
Світові зірки, які підтримують Україну: Деніел Редкліфф

Шон Пенн

На фоні всіх погроз голівудський актор і режисер Шон Пенн приїхав до України, чим висловив неабияку підтримку нашій державі.

Світові зірки, які підтримують Україну: Шон Пенн
Світові зірки, які підтримують Україну: Шон Пенн

Також Україну підтримали Мадонна, Кріштіану Роналду, Майкл Дуглас, Джоан Роулінг, Стівен Кінг, Міла Йовович, Міла Куніс, Пол Маккартні, Леді Гага, Арнольд Шварценеггер, Ель Фаннінг, Дженніфер Еністон, Джаред Лето, Девід Бекхем, Ілон Маск, Аріана Гранде, Мік Джагер, Люк Еванс, Стінг, Х’ю Джекман, Кеті Перрі, Стівен Спілберг, Кіану Рівз, Річард Гір, Наталі Портман, гурти Metallica, Rammstein, Gorillaz, Twenty One Pilots, Queen, Green Day, але це ще не всі — список може продовжуватися нескінченно.

Схожі статті