Ловила на собі косі погляди: екс-холостячка Злата Огнєвіч вперше розповіла про колишнього хлопця-військового

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла про свій досвід романтичних стосунків з військовим, які принесли їй негативні емоції.

Хоча Злата Огнєвіч добилася неймовірних успіхів у музичній кар’єрі, їй довелося пожертвувати особистим життям заради цього тріумфу. Співачка неодноразово зізнавалася, що у весь свій вільний час та енергію витрачала на творчість, тому її стосунки руйнувалися.

Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля
Екс-холостячка Злата Огнєвіч вперше розповіла про колишнього хлопця-військового

Минулого року вона вперше заявила на всю країну, що готова відтепер присвятити себе коханому. У зв’язку з пошуками другої половинки зірка взяла участь у проєкті “Холостячка”.

Екс-холостячка Злата Огнєвіч вперше розповіла про колишнього хлопця-військового

І хоча у зірки не склалися стосунки з колишніми, вона ставиться до них з повагою, не дивлячись ні на що. Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розповідь, у якій зізналася, що була в стосунках з воїном Правого сектору.

І варто відмітити, що реакція оточуючих на це була не найкращою. Зірка не приховує, що відчувала на собі косі погляди а також зіштовхувалася з нерозумінням мети цього роману.

Втім, Злата зізнається, що її колишній хлопець неймовірно любив Україну. Більше, ніж пересічна людина. А тому зараз вона дуже розуміє тих жінок, чи її чоловіки борються за Маріуполь. Її чергова публікація була присвячена саме українським захисникам, які готові на будь-що, аби захистити свою країну.

Вкотре Злата звернулася до користувачів мережі, щоб вони підтримали її боротьбу і посприяла зросту поваги до бійців. Хоча насправді їхню репутацію та героїзм вже визнав увесь світ.

Схожі статті