Зірка 90-х, яка знову стала популярна: що відомо про трагічну долю співачки Русі, сестри Наташі Корольової

Співачка Руся була однією з головних зірок української естради в 90-х. Справжні прихильники її творчості знають, що вона - рідна сестра Наташі Корольової.

Рідна сестра співачки Наташі Корольвоої Ірина Осауленко прославилася у 90-х під псевдонімом Руся. У 2022 році творчість артистки знову стала актуальною та популярною, її трек “Заручена (Не стій під вікном)” отримав друге дихання. Зараз пісня масово поширюється соціальними мережами, а її співає навіть молоде покоління.

Сама ж Руся, на відміну від її сестри, яка продовжує замовчувати факт російської агресії на території України, підтримала Батьківщину. Артистка записала українською мовою “Колискову”, в кліпі на яку використані кадри з Маріуполя.

Що відомо про Русю?

Зараз Руся проживає разом із сім’єю у Сполучених Штатах. Свого часу вона збирала величезні концертні зали та давала десятки концертів у місяць. Однак мало-хто здогадувався, що артистка багато працювала, аби заробити на лікування сина Володимира – хлопчику діагностували ДЦП.

Заради свого первістка Ірина кинула успішну кар’єру в Україні та виїхала з чоловіком, композитором Костянтином Осауленком, на заробітки в Канаду. Однак врятувати дитину не вдалося – Вова пішов із життя у 1999 році.

Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся
Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся

Руся надзвичайно болісно переживала втрату дитину. Однак зважилася народити вдруге. Доля знову подарувала їй хлопчика, якого назвали Матвієм, проте коли йому було 4 роки, батьки дитини знову почули невтішний діагноз – аутизм. Зараз Матвію 16 років і щороку він проходить спеціальний курс лікування.

Син Русі Матвій
Син Русі Матвій

У 2006 році Руся зважилася стати мамою втретє – у співачки народилася дівчинка, яку назвали Софією. Зараз дівчинка навчається та радує своїх батьків, бабусю та братика. Родина продовжує жити в Америці.

Зліва направо: Руся, Наташа Корольова, дочка Русі Софія, мама Русі та Корольової Людмила Поривай
Зліва направо: Руся, Наташа Корольова, дочка Русі Софія, мама Русі та Корольової Людмила Поривай

Схожі статті