|
06.05.2022 23:01

Григорій Решетнік зізнався, чому назавжди відхрестився від матері: “Внесли корективи у спілкування”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік дав ексклюзивне інтерв'ю журналістам, в якому розповів, чому відмовився від своєї хрещеної матері. Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік наприкінці лютого евакуював свою родину до Івано-Франківська, де в нього проживають тесть та теща. Незабаром його батьки з Миколаєва також перебралися до західної України. Сам Григорій мріяв повернутися до Києва, але сім’я стримала чоловіка від необдуманих рішень.

Григорій Решетнік зізнався, чому назавжди відхрестився від матері

Нещодавно телеведучий дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповів, чому назавжди відмовився від своєї хрещеної матері.

Григорій Решетнік зізнався, чому назавжди відхрестився від матері

Виявляється, жінка, яка похрестила зірку, є українкою, але 20 років тому перебралася до російської федерації. 24 лютого замість того, щоб підтримати свою давню подругу, маму Григорія, вона написала їй ганебну SMS, в якій заявила, що “українці отримали те, на що заслуговували”.

Це стало крапкою у стосунках жінки не тільки з мамою Григорія, але і з самим телеведучим. Варто відмітити, що такий вчинок став причиною гірких сліз жінки.

“Події 24 лютого внесли корективи спілкування”, — саме так телеведучий описав своє рішення більше не спілкуватися зі своєю хрещеною.

Варто відмітити, що сімейство Решетніків таки помстилося жінці, і написало їй повідомлення у відповідь, в якому заявило, що їхня батьківщина переможе.

Нагадуємо, що Григорій та Христина повернулися до Києва, коли з’явилася така нагода, алло вне, коли місто стало більш менш безпечним. Зараз пара активно працює і допомагає захисникам України боронити нашу державу.