Як виглядає коханка Валерія Харчишина, на яку він проміняв свою родину: “Попри соціальні стандарти та зобов’язання”

Знаменитий український музикант Валерій Харчишин зізнався, що давно не живе разом зі своєю законною дружиною і навіть знайшов інше кохання. Усі деталі в статті.

Не так давно Валерій Харчишин розповів на всю Україну, що його будинок, який він будував усе своє життя, був зруйнований. У зв’язку з цим музикант відчув необхідність додатково поспілкуватися зі своїми шанувальниками та пояснити в чому справа. Так, музикант підкреслив, що не жалівся, і хоча втрата будинку дуже неприємна, для нього це не трагедія.

Як виглядає коханка Валерія Харчишина, на яку він проміняв свою родину

І ба більше, з’ясувалося, що в цьому будинку він вже давно не живе. Валерій Харчишин і раніше натякав на те, що в них з дружиною Юлею серйозна криза, але як з’ясувалося нещодавно, насправді вони вже давно не подружжя. Харчишин поки що не розлучився офіційно, але вже живе з іншою обраницею.

Як виглядає коханка Валерія Харчишина, на яку він проміняв свою родину. Скріншот публікації музиканта

Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Нову жінку Валерій поки що не показує, і навряд має намір робити з обраниці публічну людину. А надією від будувати будинок для колишньої дружини та дітей поділився.

Нагадуємо, що Валерій та Юлія виховують невиліковно хворого сина. Заради хлопчика чоловік досить довго залишався в сім’ї. І, імовірніше за все, навіть зараз офіційно перебуває у шлюбі саме заради спадкоємця. Взагалом, доля у знаменитості дуже непроста. Не так давно він поховав рідного брата, який помер від онкології, а сам пройшов через пекло після автомобільної аварії, в яку він потрапив декілька років тому. У артиста є серйозні проблеми зі здоров’ям, але це не заважає йому займатися творчістю.

Схожі статті