40-річна Лілія Ребрик показала нове робоче місце: сидить серед лісу на пеньку та намагається зловити інтернет

Телеведуча Лілія Ребрик показала, в яких умовах вона зараз працює у кадрі. Щоб побачити нове робоче місце зірки "Ранку з Україною" - читайте далі.

Лілія Ребрик від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України перебралася разом із двома доньками на захід країни. Сама телеведуча народилася у Чернівцях, саме тут залишилися її батьки, тож від агресії сусідньої держави Лілія тікала в рідну домівку.

Декілька тижнів тому в особистому блозі Ребрик повідомила, що проєкт “Ранок з Україною” на каналі “Україна” відновлює свою роботу. У кадрі Лілія знову працює з колегою Анатолієм Анатолічем. Однак через те, що ефірна сітка вітчизняного телебачення зараз транслює онлайн-марафон з цілодобовими та актуальними новинами, проєкт “Ранок з Україною” виходить тимчасово на онлайн-ресурсах.

Тож Ребрик “виходить на роботу” за допомогою ноутбуку та з будинку, в якому вона зараз проживає на Заході. Сама Лілія показала, як виглядає її теперішнє робоче місце, далеко від знімальної студії.

Лілія Ребрик показала робоче місце
Лілія Ребрик показала робоче місце

Телеведуча сидить у дворі під деревом на звичайному табуреті. Замість стола – бочка з підставкою для планшета. Поряд – чашка з кавою, без якої Лілія не розпочинає свого робочого дня.

Лілія Ребрик показала робоче місце
Лілія Ребрик показала робоче місце

“Просто неба… Так хочеться, ЩОБ ПІД МИРНИМ НЕБОМ. Але ми не здаємося. ми з Анатолієм Анатолічем виходимо в ефіри в польових умовах… домашні, такі, якими ми є… без ідеальних картинок. Повертаємо себе і вас до життя. Наближаючи з кожним прожитим днем нашу перемогу.”, – зазначила телеведуча.

Нагадаємо, що Ребрик з перших днів повномасштабної агресії росіян активно підтримує Україну та тримає інформаційний фронт у своєму особистому блозі, за яким слідкують 777 тисяч користувачів мережі.

Схожі статті