Ніна Матвієнко розридалася посеред вокзалу через доньку Тоню: співачка повернула онучок зірковій бабусі (ВІДЕО)

Донька легендарної української виконавиці Ніни Матвієнко Тоня показала зустріч зіркової бабусі з онуками. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, як і безліч інших зірок, попіклувалася про безпеку своїх дітей одразу та евакуювала їх. Як з’ясувалося згодом, Ніна Митрофанівна вирішила не виїжджати з власного будинку і залишилося чекати на сім’ю вдома.

Ніна Матвієнко розридалася посеред вокзалу через доньку Тоню

Ніна Матвієнко завжди з величезною любов’ю ставилася до своїх дітей та онучок. Її донька Тоня, не маючи де жити, привела майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна до будинку матері, і та, хоч і не схвалювала цього союзу, гостинно прийняла їх у себе. Там вони прожили досить довго, аж поки не заявила про те, що з’їжджають на власну квартиру.

Тоня Матвієнко показала мрії доньки
Ніна Матвієнко розридалася посеред вокзалу через доньку Тоню

За цей час у зіркового подружжя народилася донька, яку назвали на честь зіркової бабусі. Дівчинка Ніна на даний момент є улюбленицю в сім’ї і це неможливо приховати. Нещодавно Тоня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому показала, як Ніна Митрофанівна розплакалася посеред вокзалу, побачивши рідних. Жінка одразу кинулася в обійми до своєї молодшої онучки Ніни та почала її розцілувати. Тоня та її старша донька смиренно чекали, поки бабуся зможе оволодіти своїми емоціями. Потім поцілунків удостоїлися і старші члени сім’ї.

Хто займався зйомкою даного ролику достовірно невідомо, але не важко здогадатися, що це був чоловік Ніни Митрофанівни.

Також необхідно відзначити, що як би важко не було, але Ніна Матвієнко виглядала неймовірно навіть у такі непрості часи.

Схожі статті