Даша Астаф’єва, Юрій Горбунов, Неля Шовкопляс та інші зірки, які не цураються простої роботи заради захисту країни

Сьогоднішні події змінили кожного з нам. Навіть ті, хто раніше життя не уявляв без сцени, зараз активно працює на благо міст, захисників чи переселенців.

Війна 2022 року перевернула все догори дригом. Багато знаменитостей пішли захищати країну, а кого у ряди захисників не прийняли – взяли у волонтери. Так, улюблениця мільйонів та красуня-модель Даша Астаф’єва не сидить склавши руки. Артистка пішла чистити картоплю для безкоштовних обідів. Знаменитість шкодує, що у неї не виходить стріляти. Так би вона і на передову відправилась би.

Неперевершена ведуча Неля Шовкопляс також не лишилася в стороні від нашої спільної біди. Зірка плете максувальні сітки і до того привчає своїх маленьких синочків. Не боїться знаменитість навіть повітряних тривог.

А ось Ектор Хіменес-Браво, який проживав до 24 лютого в одній з найбільш гарячих точок, в Ірпені, став готувати безкоштовні обіди. Серед страв – національна кухня, а ще азійські новинки.

За мітлу взявся Юрій Горбунов. Він не лишився осторонь проблем Київщини та допомагає відчайдухам з Бородянки. Також їздив з концертами шоумен до наших захисників.

Не сидить без роботи і Леся Нікітюк. Артистка з перших днів вторгнення почала волонтерити. Вона розвантажувала гуманітарну допомогу, бувала на кухні та навіть шукала будиночки для переселенців. Інколи завдань так багато, що Леся не встигає розповісти про все в інстаграмі.

Ведучий Вова Остапчук зі своєю молодою дружиною Христиною Горняк також стали волонтерами, збирають та передають допомогу сім’ям з діткамии і переселенцям, які втратили все через війну.

Схожі статті