|
07.05.2022 14:56

Фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій повідомила про весілля: наречена обрала білу шовкову сукню

Знаменита українська співачка, колись фаворитка Святослава Вакарчука, а на даний момент самостійна талановита виконавиця Христина Соловій намагається якомога дужче підтримувати своїх слухачів та співвітчизників.

Христина Соловій повідомила про весілля

Дівчина встигає займатися не тільки власною кар’єрою, але і давати благочинні концерти, виступати для захисників України.

Христина Соловій повідомила про весілля

Своє особисте життя зірка ховає за сімома замками. Єдине, що було доступно для публіки — підозри у тому, що Христина є коханкою Святослава Вакарчука. І варто відмітити, що співачка так і не спростувала чутки про їхній зв’язок з продюсером. Навпаки, дівчина підживлювала ці плітки неоднозначними натяками, а також розповідями про їхню близькість.

Не так давно Соловій зізналася, що з Вакарчуком вони сильно віддалилися. Розповідь ця пропала якраз на новину про те, що у музиканта народився первісток Іван від іншої жінки. Тим часом фанати Христини з нетерпінням чекають на новини про її особисте життя. Але натомість зірка лише інтригує.

Христина Соловій повідомила про весілля. Скріншот особистої сторінки співачки

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з весілля, а наречена зображена у кадрі була неймовірно схожою на Христину. Втім, виявилося, що це історія кохання звичайних українців, які вирішили побратися у такі непрості для країни часи.

Такі історії насправді захоплюють, адже свідчить про те, що життя продовжується і обіцяє попереду багато подарунків.