50-річний Ектор Хіменес-Браво в очікуванні поповнення у його родині: зірка повідомив щасливу новину

Знаменитий україно-колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу зізнанням про можливе майбутнє поповнення. Усі деталі в статті.

Фанати відомого українського шеф-кухаря колумбійського походження Ектора Хіменеса-Браво обожнюють його не тільки за кулінарні таланти, але і за відмінне почуття гумору. Знаменитість вміє знайти правильні слова, підібрати хороший жарт навіть у часи, коли здається не можна знайти нічого смішного. Тож, нещодавно він знову піддався своїй звичці та трохи потішив своїх фанатів.

Ектор Хіменес-Браво в очікуванні поповнення у його родині

Так, знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї улюблениці Лупіти, а також песика-героя Патрона. Ектор заявив, що його пухнаста подружка чекає на свого нареченого.

Тож кухар розраховує на те, що в його сімействі відбудеться поповнення в особі крихітного захисника України. Варто відмітити, що користувачі мережі перехопили ініціативу і почали ділитися своїми здогадками, яким же вийде потомство цих двох тваринок.

Нагадуємо, що 24 лютого Ектор знаходився у Колумбії у гостях у своєї мами. Декілька тижнів він мене міг дістатися Києва, тому зупинився у Польщі, де займався волонтерством. А тільки-но з’явилася можливість, як він, повернувся до України, залишивши свою кохану дівчину у Європі. Увесь цей час знаменитість годує захисників України та переселенців, як і його колеги Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська.

У якості невеличкого подарунку своїм підписникам він навіть показав обранецю, яку обіцяв не робити публічною людиною.

Схожі статті