Ольга Мартиновська розповіла про переїзд з України за кордон назавжди: “Доведеться будувати заново життя”

Ольга Мартиновська створила емоційну публікацію, у якій розповіла про свої найбільші страхи, і вони пов'язані з Україні. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська наприкінці лютого взяла всю волю в кулак і розпочала працювати над майбутньою перемогою. Зірка запустила виробництво обідів для захисників України та переселенців, почала збирати гроші на благочинність і самотужки їздила за кордон, щоб придбати життєво необхідні ліки для українців. Зокрема, мова йшла про тих, хто страждає на хворобу щитовидної залози.

Як поговорюють мережі, перша така поїздка обійшлася Ользі в 9 тисяч євро, які вона заплатила зі своєї кишені.

Ольга Мартиновська розповіла про переїзд з України за кордон назавжди

Ольга невтомно працює днем та вночі, і навіть пожертвувала власним продуктом заради того, щоб зібрати необхідні гроші для дітей, які потрапили в Охматдит. Так, разом з Ярославським вона виставила на продаж свою кулінарну книгу, яка раніше коштувала від 600 гривень, але задля благочинності була виставлена за 1 гривню (покупці могли саме самі встановлювати ціну).

І увесь цей час вона не давала волю своїм емоціям. Однак нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в який розповіла про свій страх. Ольга Мартиновська дала зрозуміти, що якщо України раптом не стане, то їй доведеться рушити за кордон назавжди. І цей варіант її зовсім не до душі.

Ольга не хоче будувати життя наново, не хоче проходити через усі складнощі знову. Варто відмітити, що це не тільки її фобія, але й багатьох її співвітчизників.

Тож немає нічого дивного у тому, що Ольга робить усе за для того, щоб цього ніколи не трапилося.

Схожі статті